Luftvärmepump i Hisings Backa

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Hisings Backa - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Hisings Backa. Om du bor i eller i närheten av Hisings Backa och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 3 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Hisings Backa.
Annons:

Luftvärmepump i Hisings Backa

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Hisings Backa.

IVT Center/UK Värmeteknik AB
Aröds Industriväg 28
422 43 Hisings


Carrier AB
Aröds Industriväg 32
422 43 Hisings


Rettig Sweden AB
Backa Bergögata 14
422 46 Hisings Backa

Annons:

Service av luftvärmepump i Hisings Backa

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Hisings Backa när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Hisings Backa då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Hisings Backa

I Hisings Backa kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Hisings Backa om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Hisings Backa.

Sammanlagt hittade vi Hisings Backa 3 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Hisings Backa. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Västra Götaland.

Installera luftvärmepump i Hisings Backa

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Hisings Backa så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Hisings Backa.