Luftvärmepump i Sala

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Sala - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Sala. Om du bor i eller i närheten av Sala och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 5 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Sala.
Annons:

Luftvärmepump i Sala

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Sala.

Infjärdens Värme AB
Fridhemsgatan 9B
733 39 Sala


Westerlunds El
Gullvalla 195
733 96 Sala


Fyhr i Pannan Bygg & Värmeservice
Vargstubacken 115
733 94 Sala


Propeak Energispar
Långgatan 14
733 39 Sala


BGE AB Värmepumpar & Brunnsborrning
Fabriksgatan 11
733 39 Sala

Annons:

Service av luftvärmepump i Sala

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Sala när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Sala då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Sala

I Sala kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Sala om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Sala.

Sammanlagt hittade vi Sala 5 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Sala. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Västmanland.

Installera luftvärmepump i Sala

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Sala så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Sala.