Luftvärmepump i Bålsta

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Bålsta - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Bålsta. Om du bor i eller i närheten av Bålsta och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 5 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Bålsta.
Annons:

Luftvärmepump i Bålsta

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Bålsta.

Lindboms Rör AB
Sköldvägen 9
746 50 Bålsta


Bbt Bygg i Bålsta AB
Stockholmsvägen 131
746 31 Bålsta


Kyltony AB
Sols Väg 29
746 37 Bålsta


Vvs Montage i Bålsta AB
Sjövägen 19
746 31 Bålsta


Ekolsunds Rör & Värme AB
Stockholmsvägen 22A
746 33 Bålsta

Annons:

Service av luftvärmepump i Bålsta

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Bålsta när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Bålsta då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Bålsta

I Bålsta kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Bålsta om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Bålsta.

Sammanlagt hittade vi Bålsta 5 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Bålsta. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Uppsala.

Installera luftvärmepump i Bålsta

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Bålsta så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Bålsta.