Luftvärmepump i Farsta

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Farsta - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Farsta. Om du bor i eller i närheten av Farsta och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 1 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Farsta.
Annons:

Luftvärmepump i Farsta

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Farsta.

Bumling Värmeteknik & Rör AB
Kristinehamnsgatan 62
123 44 Farsta

Annons:

Service av luftvärmepump i Farsta

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Farsta när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Farsta då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Farsta

I Farsta kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Farsta.

Sammanlagt hittade vi Farsta 1 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Farsta. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Stockholm.

Installera luftvärmepump i Farsta

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Farsta så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Farsta.