Luftvärmepump i Katrineholm

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Katrineholm - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Katrineholm. Om du bor i eller i närheten av Katrineholm och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 5 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Katrineholm.
Annons:

Luftvärmepump i Katrineholm

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Katrineholm.

Mählqvist Rör AB
Vassmogatan 2
641 49 Katrineholm


NVS Installation AB
Ljungvägen 4
641 39 Katrineholm


NIBE Villavärme
Päronvägen 6
641 47 Katrineholm


Katrineholms Kylservice AB
Videvägen 7
641 49 Katrineholm


Oppunda Vvs-Service AB
Gjuterigatan 2
641 30 Katrineholm

Annons:

Service av luftvärmepump i Katrineholm

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Katrineholm när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Katrineholm då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Katrineholm

I Katrineholm kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Katrineholm om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Katrineholm.

Sammanlagt hittade vi Katrineholm 5 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Katrineholm. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Södermanland.

Installera luftvärmepump i Katrineholm

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Katrineholm så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Katrineholm.