Luftvärmepump i Oxie

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Oxie - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Oxie. Om du bor i eller i närheten av Oxie och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 2 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Oxie.
Annons:

Luftvärmepump i Oxie

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Oxie.

Klimatteknik i Malmö AB
Kvarnvingegatan 16
238 33 Oxie


Hydro-Pascal AB
Flamtegelvägen 53
238 39 Oxie

Annons:

Service av luftvärmepump i Oxie

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Oxie när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Oxie då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Oxie

I Oxie kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Oxie om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Oxie.

Sammanlagt hittade vi Oxie 2 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Oxie. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Skåne.

Installera luftvärmepump i Oxie

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Oxie så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Oxie.