Luftvärmepump i Kalix

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Kalix - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Kalix. Om du bor i eller i närheten av Kalix och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 4 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Kalix.
Annons:

Luftvärmepump i Kalix

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Kalix.

Elmontage i Norr AB
Betongvägen 1
952 31 Kalix


AB Rörman, Kalix
Kälsjärv 30
952 93 Kalix


KPP Värmepumpteknik/ IVT Center
Stabsvägen 13
952 51 Kalix


Kalix Sol & Vindkraft
Morjärvsvägen 58
952 35 Kalix

Annons:

Service av luftvärmepump i Kalix

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Kalix när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Kalix då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Kalix

I Kalix kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Kalix om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Kalix.

Sammanlagt hittade vi Kalix 4 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Kalix. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Norrbotten.

Installera luftvärmepump i Kalix

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Kalix så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Kalix.