Luftvärmepump i Hortlax

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Hortlax - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Hortlax. Om du bor i eller i närheten av Hortlax och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 1 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Hortlax.
Annons:

Luftvärmepump i Hortlax

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Hortlax.

Myrestam Värmepump Kylteknik
Edviksvägen 70
944 31 Hortlax

Annons:

Service av luftvärmepump i Hortlax

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Hortlax när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Hortlax då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Hortlax

I Hortlax kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Hortlax om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Hortlax.

Sammanlagt hittade vi Hortlax 1 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Hortlax. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Norrbotten.

Installera luftvärmepump i Hortlax

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Hortlax så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Hortlax.