Luftvärmepump i Hakkas

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Hakkas - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Hakkas. Om du bor i eller i närheten av Hakkas och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 1 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Hakkas.
Annons:

Luftvärmepump i Hakkas

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Hakkas.

Wennströms Rör
Kalixvägen 90
980 41 Hakkas

Annons:

Service av luftvärmepump i Hakkas

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Hakkas när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Hakkas då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Hakkas

I Hakkas kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Hakkas om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Hakkas.

Sammanlagt hittade vi Hakkas 1 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Hakkas. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Norrbotten.

Installera luftvärmepump i Hakkas

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Hakkas så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Hakkas.

Luftvärmepumpar i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som säljer, installerar och servar luftvärmepumpar i Sverige.