Luftvärmepump i Orrefors

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Orrefors - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Orrefors. Om du bor i eller i närheten av Orrefors och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 1 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Orrefors.
Annons:

Luftvärmepump i Orrefors

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Orrefors.

MBP Magnusson Bygg Projektering AB
Skogsvägen 7
380 40 Orrefors

Annons:

Service av luftvärmepump i Orrefors

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Orrefors när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Orrefors då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Orrefors

I Orrefors kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Orrefors.

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Orrefors om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Orrefors.

Sammanlagt hittade vi Orrefors 1 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Orrefors. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Kalmar.

Installera luftvärmepump i Orrefors

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Orrefors så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Orrefors.