Luftvärmepump i Borgholm

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Borgholm - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Borgholm. Om du bor i eller i närheten av Borgholm och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 7 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Borgholm.
Annons:

Luftvärmepump i Borgholm

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Borgholm.

Kylteknik i Kalmar AB
Per Lindströms Väg 7B
387 35 Borgholm


Hammarstedt´s VVS AB
Per Lindströms Väg 10
387 35 Borgholm


Calmarsunds Vvs AB
Per Lindströms Väg 7
387 35 Borgholm


Bygg & Stugservice Öland
Sättra 33
387 93 Borgholm


Comfort BP Rör i Borgholm AB
Storgatan 44
387 34 Borgholm


Ölands El & Värmeteknik KB
Östra Sörby Gamla Bygata 4A
387 94 Borgholm


BVK värme & kylservice AB
Nyborgsgatan 6
387 35 Borgholm

Annons:

Service av luftvärmepump i Borgholm

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Borgholm när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Borgholm då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Borgholm

I Borgholm kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Borgholm om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Borgholm.

Sammanlagt hittade vi Borgholm 7 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Borgholm. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Kalmar.

Installera luftvärmepump i Borgholm

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Borgholm så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Borgholm.