Luftvärmepump i Bor

Annons:
Butik, installation och service av luftvärmepumpar i Bor - här guidar vi dig till de bästa företagen som arbetar med luftvärmepumpar och andra värmepumpar i Bor. Om du bor i eller i närheten av Bor och behöver hjälp med luftvärmepump, t.ex. installation, försäljning eller service, hittar du nedan 2 olika företag butiker och butiker som säljer, reparerar och installerar luftvärmepumpar i Bor.
Annons:

Luftvärmepump i Bor

Nedan hittar du vår lista över olika butiker och företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar i Bor.

Bors Rör AB
Mjölnarevägen 2
330 15 Bor


Drömminge Rör
Drömminge Prästgård 1
330 15 Bor

Annons:

Service av luftvärmepump i Bor

Flera av företagen från listan ovan kan sannolikt också hjälpa dig med service av luftvärmepump i Bor när det är dags för detta. Tänk på att inte vänta för länge med service av din värmepump i Bor då risken är att den snabbt blir sämre.

Luftvärmepumpsfakta om Bor

I Bor kan du som minst välja mellan ett företag inom luftvärmepumpar och nedan finns en del allmän fakta om Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du också ta del av en hel del övrig information om Bor om du vill veta mer än saker relaterat till butik, service och installation av luftvärmepumpar i Bor.

Sammanlagt hittade vi Bor 2 olika värmepumpsföretag att välja mellan när du vill köpa, serva eller reparera luftvärmepump i Bor. Hittar du ändå inget lämpligt företag inom värmepumpar som du vill kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag inom energi och värme i Jönköping.

Installera luftvärmepump i Bor

Förutom försäljning och service av luftvärmepumpar i Bor så kan säkert flera av företagen från listan ovan hjälpa dig med att installera luftvärmepump i Bor.

Luftvärmepumpar i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som säljer, installerar och servar luftvärmepumpar i Sverige.